Контакт

Драгана Чакаревић

Професор технике и информатике

dragana.cakarevic7@gmail.com

ФБ

6 Responses to Контакт

 1. Rada каже:

  Koleginice, želim da pohvali Vaš rad i izuzetan trud. Ovde ima toliko korisnih informacija i sadržaja da mogu da preporučim svakom kolegi i koleginici. Drago mi je da i pored uskova u kojima vaša škola radi ima toliko entuzijazma. Nadam se da ćemo biti u prilici da sarađujemo.
  Srdačan pozdrav
  Koleginica Rada Marković, Gornji Milanovac

 2. Nata каже:

  Mogu samo da Vam kazem svaka cast i samo tako nastavite, i verujem da ce zaziveti kao i nekada (Ogledalce)..sajt je odlican i verujem da ce biti od velike koristi ucenicima, i nadam se da ce puno toga da nauce kako sa ovog sajta tako i na vasim casovima.
  Saljem vam velikiiii pozdrav :))
  Bivsa ucenica skole Vuk Karadzic Natasa Nestorovic

 3. Kao prof.Teh i infor. obraz. mogu da kažem da rado koristim u nastavi sadržaje sa tvog bloga Dragana. Svaka čast na uloženom znanju i vremenu . Mogu samo to da kažem da je učenicima bilo interesantno. Tvoje sadržaje sam koristio juče u nastavi sa petim razredom a danas sa šestim …. Mislim da nam je sada nastava mnogo interesantnija. Hvala ti Dragana .

 4. Ivana Radulovic каже:

  Bravo koleginice.
  Sajt je odličan. Učenicima će biti od velike koristi. Razbiće monotoniju i dati im morivaciju za rad. Naročito će koristiti učenicima koji nemaju koncentraciju, da ne kažem strpljenja da slušaju na času.
  Svaka čast.
  Nastavi tako.

Оставите одговор