Осмаци СРЕЋНО ВАМ БИЛО

У име наставника и свих запосленич у школи ученица Ива Милојевић пожелела је матурантима срећу у даљем животу.

„Време брзо прол11649214_834644209957434_1917596412_oази. Верујем да вам се чини као да сте јуче кренули са букварима у први разред основне школе, збуњени и уплашени, а ево вас сада вечерас овде, овако лепих и далеко зрелијих, са изграђеним ставовима.
Имали сте многе успоне и падове да би стигли до овог где сте данас. Радили сте напорно, развијали своје интелектуалне способности, борили се да би завршили све задатке и савладали сва искушења .

Такође, трудили сте се да се забавите, да будете креативни, напорно
сте радили на својим Фејсбук профилима, исцрпили сте капацитете Јутјуба и вјероватно послали на хиљаде текстуалних порука и мејлова. Највише енергије показивали сте организујући школске забаве. Тада сте и оцене били у стању да поправите, све да вам се допусти. Смејали сте се и плакали, истраживали мистерије живота и прихватали мудрости других.
Овде смо вечерас са вама да прославимо долазак новог поглавља у вашим животима, које, истина, неће бити тако безбрижно као ово које одмиче. Идете ка једном вишем степену, срећни што сте се дружили, заједно учили и савладавали знања која ће вам требати за даље.
Надамо се да ћете памтити овај леп период живота, по свему лепом као што ћемо и ми вас памтити. Сретаћемо се, у банци, у школама, вртићима, превозу, на пијаци, и разменити по осмех захвалности…

Драги матуранти, СРЕЋНО ВАМ БИЛО у нове победе, даље кроз живот.“

                                                                                                 Секција Млади новинари

Comments are closed.